The Annual Congress of Surgery for Students and Young Doctors

The Annual Congress of Surgery for Students and Young Doctors

luni, 9 octombrie 2023
The Annual Congress of Surgery for Students and Young Doctors

A șasea ediție a The Annual Congress of Surgery for Students and Young Doctors (TACSSYD) are loc la Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova, în perioada 11-14 octombrie. Sunt 220 de participanți, cărora li se alătură medicii specialiști care vor susține conferințe și workshop-uri.

Specializările abordate din punct de vedere al conferințelor sunt cele fie chirurgicale, precum Chirurgie generală, Chirurgie plastică, Chirurgie și ortopedie pediatrică, Urologie, Obstetrică&Ginecologie, Neurochirurgie, Ortopedie&Traumatologie, Chirurgie Oro-maxilofacială, Chirurgie cardiovasculară și Oftalmologie, fie cele în strânsă legătură cu ramurile chirurgicale, precum Cardiologia intervențională și ATI.  Participanții sunt așteptați la o varietate de workshop-uri, cele mai reprezentative pentru SSCR, precum Knots&Sutures și Basic Surgical Skills, dar și cele specializate, precum Valve replacement, Echocardiography, Flaps, Laparoscopy etc.

În anul 2018 echipa SSCR Craiova - Societatea Studenţească de Chirurgie România, Filiala Craiova a decis să facă un pas nou către aprofundarea și promovarea tehnicilor chirurgicale și a creat TACSSYD - The Annual Congress of Surgery for Students and Young Doctors. Reunind un număr cât mai mare de studenți, tineri medici și în special doctori distinși, congresul își propune să pună în valoare cât mai bine fiecare specialitate chirurgicală printr-un program inedit de conferințe și workshop-uri hands-on, fiind singurul congres regional centrat exclusiv pe domeniul chirurgical, atât pentru studenți, cât și pentru medicii rezidenți.

Informații suplimentare: pe Instagram: @tacssyd, Facebook: The Annual Congress of Surgery for Students and Young Doctors, dar și pe site-ul oficial www.tacssyd.ro, unde puteți găsi toate workshop-urile și evenimentele din cadrul congresului.

Stay dedicated and curious! 

Vezi și

Actualizat la 09.10.2023, 12:17