Facilităţi pentru recreere

Facilităţi pentru recreere

În campusul studenţesc, la subsolul cantinei restaurant s-a amenajat un spaţiu de servit cafea pentru studenţi şi care este pus la dispoziţia acestora pentru organizarea petrecerilor, fără a deranja ordinea publică sau pe ceilalţi colegi din cămin.
În Corpul de clădire din Strada Petru Rareş, nr. 2, există amenajat un spaţiu modern pentru servit masa de catre studenţii disciplinelor preclinice.
În spatele cantinei restaurant s-a amenajat o baza sportivă cuprinzând un teren de tenis de câmp şi volei dotat cu instalaţie nocturnă şi suprafaţă artificială, precum şi un teren bituminat pentru minifotbal şi baschet.

 

Teren de minifootball si basketTeren de tennis

 

În Corpul B din campus există o sala de gimnastică aerobică, unde studentele au acces pe bază de abonament.

Studenţii Universităţii de Medicină şi Farmacie din Craiova se adresează pentru probleme de sănătate Dispensarului Medical Studenţesc Craiova, în care lucrează opt medici generalişti, patru medici de planning familial şi doi medici medicină dentară. Dispensarul amintit deserveşte studenţii ambelor universităţi craiovene, Universitatea din Craiova şi Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova.

 

 

 

Actualizat la 13.06.2024, 10:18