Concursuri didactice

Concursuri didactice

 

  Concursuri didactice - ianuarie 2023

  Tema extrasa in vederea sustinerii concursului pentru ocuparea postului didactic si de cercetare vacant din cadrul Facultatii de Medicina Dentara, Departamentul II, Pozitia 21 - Sef lucrari - Fiziologie, fiziopatologie, este disponibila aici.

  Tema extrasa in vederea sustinerii concursului pentru ocuparea postului didactic si de cercetare vacant din cadrul Facultatii de Medicina Dentara, Departamentul III, Pozitia 18 - Sef lucrari - Chirurgie generala, anestezie si terapie intensiva, este disponibila aici.

  Tema extrasa in vederea sustinerii concursului pentru ocuparea postului didactic si de cercetare vacant din cadrul Facultatii de Medicina Dentara, Departamentul II, Sef lucrari - Ortodontie, este disponibila aici.

   Tema extrasa in vederea sustinerii concursului pentru ocuparea postului didactic si de cercetare vacant din cadrul Facultatii de Medicina Dentara, Departamentul II, Pozitia 24 - Sef lucrari - Metodologia cercetarii stiintifice; Odontoterapie restauratoare I, este disponibila aici.

   Tema extrasa in vederea sustinerii concursului pentru ocuparea postului didactic si de cercetare vacant din cadrul Facultatii de Medicina Dentara, Departamentul II, Pozitia 25 - Sef lucrari - Odontologie. Endodontie; Odontoterapie restauratoare I; Odontoterapie restauratoare II, este disponibila aici.

Actualizat la 06.02.2023, 15:12