Activare Clinical Key prin Anelis

Activare Clinical Key prin Anelis

miercuri, 10 ianuarie 2024
Activare Clinical Key prin Anelis

ClinicalKey este un motor de căutare clinică care sprijină medicii, asistentele, studenții la medicină și orice profesioniști din domeniul sănătății cu decizii clinice, facilitând găsirea și aplicarea cunoștințelor relevante. Poate fi folosit fără costuri suplimentare de către tot personalul din instituția noastră.

ClinicalKey conține o selecție largă de cărți Books și reviste medicale și chirurgicale Journals Elsevier cu text integralprecum și videoclipuri Videos, multimedia Multimediastudii clinice  în mai mult de 40 de specialități medicale, etc.

Înscrieți-vă la http://www.clinicalkey.com/#!/registration folosind adresa de e-mail instituțională, asigurați-vă că vă activați Accesul la distanță Remote Access și descărcați aplicația gratuită ClinicalKey, astfel încât să puteți accesa întotdeauna tot conținutul ClinicalKey la instituția noastră, acasă sau din mers. Cum? Aruncă o privire la Video-Tutorial Video-Tutorial.

Dacă ați primit un ID de înregistrare, înscrieți-vă la http://www.clinicalkey.com/#!/register și introduceți ID-ul de înregistrare și parola. Aruncă o privire la Video-Tutorial Video-Tutorial.

Vă rugăm să faceți clic aici here pentru a vedea toate instrucțiunile de utilizare și tutorialele video pentru o utilizare optimă a ClinicalKey.

REGISTER

 

Vezi și

Actualizat la 10.01.2024, 13:26