Cosmetică medicală și Tehnologia produsului cosmetic

Cosmetică medicală și Tehnologia produsului cosmetic

Descrierea programului de studii

                     COSMETICĂ MEDICALĂ ȘI TEHNOLOGIA PRODUSULUI COSMETIC                    

          Procesul continuu de perfecţionare şi adaptare la cerinţele şi exigenţele naţionale şi internaţionale a determinat conducerea Universităţii de  Medicină și Farmacie din Craiova să insiste pentru implementarea unui nou program de studii universitare de licenţă în Cosmetică medicală și Tehnologia produsului cosmetic.

 

Astfel, din această toamnă, viitorii studenţi îşi pot aprofunda studiile în cadrul programului de licență în Cosmetică medicală și Tehnologia produsului cosmetic.

Prin parcurgerea curriculei universitare absolvenții vor dobândi cunoștințe teoretice și abilități practice din domeniul științelor fundamentale (chimie, biologie, anatomie, fiziologie), medicale (histologie, histopatologie, dermatologie, microbiologie etc), produselor cosmetice și dermatocosmetice, tehnicilor de îngrijire corporală și înfrumusețare, precum și din domeniul siguranței aplicării tratamentelor și procedurilor cosmetice.

Absolvenții acestui program de studii vor avea multiple oportunități de carieră, atât în țară cât și în străinătate:

- saloane și cabinete de cosmetică;

- centre de înfrumusețare;

- centre dermatocosmetice și anti-aging;

- companii și laboratoare de produse cosmetice și de îngrijire personală;

- laboratoare de cercetare-dezvoltare în domeniul cosmetic;

- consultant cosmetic în unități farmaceutice.

   Admitere sesiunea septembrie 2023

 

Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova organizează concursul de admitere în data de 24 septembrie 2023 pentru programul de studii: Cosmetică medicală şi tehnologia produsului cosmetic (Facultatea de Farmacie).

Candidaţii vor concura pentru programul de studii Cosmetică medicală şi tehnologia produsului cosmetic (Facultatea de Farmacie) pe 45 de locuri la taxă, durata programului fiind de 3 ani.

 

Înscriere online

 

În ceea ce privește calendarul concursului de admitere, candidații se vor putea înscrie exclusiv online în perioada 

18 septembrie – 21 septembrie 2023. Pe 24 septembrie 2023 se va desfășura concursul la programul Cosmetică medicală şi tehnologia produsului cosmetic. După finalizarea admiterii, doar candidații declarați admiși vor aduce dosarul cu acte în original.

Disciplina de concurs este Biologia (Anatomia şi fiziologia omului).

           Toate informațiile pot fi consultate accesând https://umfcv.ro/ro/admitere/admitere-informatii-generale/admitere-septembrie-2023

Program de studii: COSMETICĂ MEDICALĂ ŞI TEHNOLOGIA PRODUSULUI COSMETIC:

Locuri – 45 locuri ”cu taxă”,      

Taxa școlarizare – 6000 lei/an 

 

Actualizat la 08.08.2023, 21:09