LEGATURI
NOUTATI
Nu exista anunturi

Materiale pentru tehnica dentara

Descriere

 Disciplina 'Materiale pentru Tehnica Dentară' este inclusă în planurile de învățământ ale programului de studii Tehnică Dentară în primul semestru al primului an de studii, ceea ce o definește ca o disciplină principal propedeutică care pe lângă clasificarea materialelor folosite în laboratorul de tehnică dentară, precum şi în cabinetul de medicină dentară sau prezentarea noţiunilor generale referitoare la proprietăţile şi indicaţiile materialelor folosite în medicina dentară își propune în special familiarizarea proaspătului studentul cu terminologia medicală folosită pentru descrierea şi studiul proprietăţilor şi indicaţiilor diferitelor clase de materiale dentare dar și formarea deprinderilor necesare utilizării corespunzătoare a materialelor folosite in laboratorul de tehnică dentară.

Disciplina își are sediul în clădirea din str. Petru Rareș, nr. 2 cu acces direct la laboratoarele de tehnică dentară proprii ale UMF Craiova amenajate corespunzător.
Colectivul actual al disciplinei este format din Conf. univ. dr. Manolea Horia Octavian, Asist univ. dr. Stan Mihaela și tehnician demonstrator Buduroi Marius.