Mădălina Dinu

Mădălina Dinu

 

E-mail: madalina.dinuumfcv.ro

 

Sociologia a aparut ca o nevoie a omului de a intelege faptele si fenomentele sociale, schimbarile, procesele, grupurile, relatiile interumane si institutiile ca ansamblu social. Profesia de sociolog impune conditia de cercetatator al unui organism viu precum societatea. 

Viata de sociolog a debutat in anii de studiu la Universitatea din Craiova, Facultatea de Stiinte Sociale, Specializarea Sociologie, prin cursurile de licenta si cele de master. Urmarind un element comparativ al sistemului de invatamant, o experienta pe o durata de un an de zile cumulativ la Universitatea Francisco de Vitoria din Madrid, Spania, a fost prilej de cunoastere si dezvoltare atat din punct de vedere personal cat si profesional. La aceasta universitate am studiat materii din specializari diferite ca jurnalism, publicitate, educatie infantila si psihologie.

Cursuri complementare precum Asistenta in Relatii Publice si Comunicare, Consiliere prin tehnici de Programare Neurolingvistica  si activitatea profesionala din domenii multiple precum: Fonduri Europene, Vanzari, Administrativ si Resurse Umane, Bancar, nu au facut decat sa imi aduca aportul necesar de informatii pentru dezvoltarea cunoasterii sociologice.

 

Actualizat la 09.05.2023, 17:03