STUDENTI AN I 2021-2022

 

ANUNTURI STUDENTI 


CONTUL PENTRU PLATA TAXELOR

 

28.09.2021

!!!IMPORTANT!!!

 

IN ATENTIA STUDENTILOR DIN ANUL I

 

Ceremonia de deschidere a anului universitar la nivelul Facultatii de Moaşe şi Asistenţă Medicală a Universitatii de Medicina si Farmacie din Craiova va avea loc Vineri, 01 octombrie 2021, in Aula Magna a Universitatii de Medicina si Farmacie din Craiova, Corpul B, Bvd. 1 Mai, nr. 66, in format on-site (prezenta fizica), dupa urmatorul program:

 

Ora 15,00 

 

!!!IMPORTANT!!!

 

Accesul studentilor la eveniment se va face pe baza CERTIFICATULUI VERDE COVID-19 (GREEN PASS) ce atesta siguranta participarii la eveniment, in contextul pandemic actual, conform legislatiei in vigoare. Acesta poate fi obtinut in mod GRATUIT de la adresa:

 

https://certificat-covid.gov.ro/login 

 

 

 

!!!IMPORTANT!!!

 

 

In perioada 04.10 - 08.10.2021, va rugam sa transmiteti de pe emailul personal (care va ramane definitiv emailul dvs. de corespondenta cu universitatea), avand ca titlu numele si prenumele dvs. cu majuscule, la adresa de email: nursing@umfcv.ro urmatoarele documente completate, datate si semnate (unde este cazul) si scanate in format PDF:

 

 

2. Cerere de inmatriculare in anul I (se descarca de aici)

 

3. Declaratia ca ati luat la cunostinta Regulamentele de activitate  profesionala a studentilor (se descarca de aici) 

 

4. Cerere pentru limba straina pe care o veti studia (se descarca de aici)

 

5.  - Cerere pentru inscriere la optionalul din anul I  pentru programul de studii Radiologie si Imagistica (se descarca de aici)

 

   - Cerere pentru inscriere la optionalul din anul I doar  pentru programul de studii Asistenta Medicala  (se descarca de aici)

 

 

Dupa transmiterea documentelor solicitate, veti primiti un email in a 2-a saptamana a semestrului cu username-ul si parola dvs., pentru acces la platforma

http://student.umfcv.ro/

 REPARTITIA PE GRUPE

PROGRAM DE STUDII ASISTENTA MEDICALA GENERALA AN 1

PROGRAM DE STUDII RADIOLOGIE SI IMAGISTICA AN 1

PROGRAM DE STUDII BALNEOFIZIOKINETOTERAPIE SI RECUPERARE AN 1