Decanatul Facultăţii de Medicină Dentară

Decanatul Facultăţii de Medicină Dentară

Decan

Prof. univ. dr. Adrian Camen

Dacă ar fi să aleg un cuvânt care să caracterizeze medicina dentară acela ar fi modernitate. De la medicul stomatolog sunt așteptări din ce în ce mai mari și mai diverse, de la o calitate excepțională a serviciilor medicale, la ghidaje pe harta evoluției tehnologice. Rolul medicului stomatolog s-a schimbat și continuă să se schimbe vertiginos, locul cabinetului stomatologic este din în ce mai apropiat de pacient, iar actul medical în sine are scopuri dintre cele mai complexe.

Medicina dentară modernă este conectată la tehnologia de ultimă generație, unde, am văzut, schimbările sunt multiple, rapide, substanțiale. Dar ne aflăm și într-o nouă etapă de cunoaștere, care vede pacientul în complexitatea lui.

Programul nostru de medicină dentară pregătește absolvenții pentru a lucra ca membri valoroși ai echipei de îngrijire a sănătății dentare și pentru diverse oportunități de carieră. Pentru a expune studenții la cele mai moderne echipamente și tehnici avansate de tratament, Facultatea de Medicină Dentară este foarte bine dotată cu tehnologii dentare de ultimă generație, pentru a face față provocărilor din aceste profesii din domeniul sănătății. 

Încurajăm gândirea critică și îi învățăm pe studenți să ofere o evaluare și metode de tratament bine gândite. Prin această interacțiune dinamică, studenții învață cum își pot folosi abilitățile pentru a face din comunitățile lor un loc mai bun.

Ne concentrăm pe dezvoltarea unor medici excepționali, stomatologi, specialiști și cercetători. Suntem conștienți de faptul că excelența academică trebuie să fie însoțită de compasiune, integritate și profesionalism, și că viitorul nostru depinde de producerea nu numai a viitorilor clinicieni, ci și a academicienilor și cercetătorilor

Oferim programe de educație dentară la cel mai înalt standard pentru generația următoare de medici stomatologi și tehnicieni dentari, generație care va fi extrem de pricepută, va fi la zi din punct de vedere tehnologic, va fi motivată pentru a profesa cu compasiune, dedicare și responsabilitate.

 

Decan 

Prof. univ. dr.  Adrian CAMEN

 

Program audiențe:

În fiecare zi de marți, între orele 13:00 - 14:00.

Programări se pot face și la telefon: +40 0351 443508.

 

 

 

 

Actualizat la 08.02.2024, 11:05