Planificare examene Sesiune semestrul I 2021-2022
Sesiunea de examene (24.01.2022-20.02.2022) se va desfășura în sistem on-line, folosind platforma informatică a U.M.F. din Craiova (student.umfcv.ro), conform planificării de mai jos:
În ziua examenului, după susținerea examenului tip grilă, cadrul didactic va intra în comunicare directă audio şi video, prin platforma WEBEX oficială (contul propriu instituţional), individual cu fiecare student (care are obligaţia de a se conecta cu camera web și microfon și de a se legitima), pentru a i se comunica nota finală.
Examenul constă în întrebări tip grilă pe parcursul a 30 de minute (20 întrebări) sau 1 oră (40 întrebări) în funcție de numărul de credite pe care le are fiecare disciplină.
SUCCES ÎN SESIUNE!
Planificare restante 2020-2021
Planificare examene Sesiune semestrul II 2020-2021
Verificări în săptămâna 31.05-06.06
Examene în perioada 07.06-04.07
RO EN
Precizari privind desfasurarea examenelor pe platforma student.umfcv.ro:
1. Numarul de grile pentru fiecare disciplina este in functie de durata examenului: 20 grile/o jumatate de ora si 40 grile/o ora, conform planificarii examenelor.
2. Grilele vor putea fi parcurse doar in ordine crescatoare, fara a mai putea reveni la grilele anterioare.
3. Dupa o ora de la incheierea examenului in platforma student.umfcv.ro, toti studentii au obligatia sa se conecteze cu camera web si microfon la contul de webex oferit de titularii disciplinei, avand asupra lor un act de identitate.
SUCCES !!
Planificare examene Sesiune semestrul I 2020-2021
În atenţia studenţilor străini ai Facultăţii de Farmacie (cursuri în RO sau EN)
Informații oferite de Inspectoratul General pentru Imigrări
În atenţia studenţilor Facultăţii de Farmacie
În luna octombrie, procesul de învăţământ se va desfăşura după cum urmează:
▪ Integral online, pentru anii I şi II.
▪ Pentru anul III: în sistem hibrid (cursurile online şi lucrările practice cu prezenţă fizică în laborator) doar în cazul disciplinelor Biochimie farmaceutică, Chimie farmaceutică şi Farmacognozie–Fitoterapie.
▪ Pentru anul IV: în sistem hibrid doar în cazul disciplinelor Chimie terapeutică şi Tehnologie farmaceutică.
▪ Pentru anul V: în sistem hibrid doar în cazul disciplinelor Analiza medicamentului, Comunicarea cu pacientul şi asistenţa farmaceutică, Tehnologie farmaceutică şi Toxicologie.
În prima săptămână de activitate, pentru toţi cei cinci ani de studii, procesul de învăţământ se va desfăşura integral online.